Categories

Valencia Basket | Interior renovation of the pavilion

Amunt Fonteta!

Spectacular renovation project that has driven the Valencia Basket Club. The work has consisted in the integral reform of the interior of the sports pavilion which includes: conceptualization, design, creativity and implementation of all the production of the same.

During this summer, we made all the integral reform of the interior of the Fonteta, on the occasion of the celebration of the 30th anniversary. The aim of this action by the Club is to strengthen the signs of identification with all its fans, sponsors and collaborators. For this, we have the technical collaboration of the City of Valencia through the Municipal Sport Foundation and its technicians.

In the team we developed all the: design, graphic adaptations, finishing art, assembly and implementation of all the pieces used for the renovation of the interior of the Pavilion of the Fonteta.

valencia Basket MolcaWorld Fonteta Renovación

Share